Vorige | Volgende

Singel BN04 0 ong Vlissingen, Scheldewijk

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

De Vesting is een nieuwe wijk gelegen in één van de nieuwste uitbreidingen 'het Scheldekwartier' van Vlissingen. De wijk heeft zijn naam te danken aan het schitterende binnenplein waar jij en je buren kunnen parkeren en je eigen achtertuin kunt betreden. Om deze binnenplaats heen bouwen we 43 unieke stadswoningen en 3 ruime appartementen.

Het bouwplan "de Vesting" bestaat uit 43 woningen en 3 appartementen. De woningen zijn onderverdeeld in 10 verschillende woningtypes, gebouwd in 4 fases. Fase 1a en 2a liggen gelegen aan de Singel. Fase 1b ligt gelegen aan Parkzicht en Fase 2b ligt deels aan Parkzicht en deels aan de Trambaan.

Tussen Fase 1a en 2a bevindt zich de entree richting de binnenplaats. Op het binnenterrein kan worden geparkeerd en zijn de achtertuinen bereikbaar. De Fases 1a en 1b zullen gelijktijdig in de verkoop komen. Zodra Fase 1a is verkocht zal Fase 2a worden opengezet. Fase 2b wordt open gezet zodra Fase 1b is verkocht. Elke fase heeft zijn eigen bijzonderheden.

De woningen gelegen in Fase 1b zijn voor stadse begrippen 'uniek' te noemen. Aan de voorzijde van deze woningen bevindt zich een schitterend groen park. Het groene hart van het Scheldekwartier. De woningen wijken qua aanzicht sterk af van de woningen aan de Singel of de Trambaan. De woningen zijn voorzien van een volledige 3de bouwlaag en de mogelijkheid van een dakopbouw. De woningen zijn dan ook met recht 'ruim' te noemen. In totaal worden er in Fase 1b 11 woningen gebouwd. De woningen zijn onderverdeeld in 4 verschillende woningtypes.

Woningtype 3

Woning met een gedraaide kap.
Gelijk aan types 1 en 2 bevindt ook type 3 zich aan de Singel in totaal komt dit woningtype 3x voor in 2 verschillende gevelvarianten. Het type heeft met zijn dwarskap veel weg van type 1. In tegenstelling tot type 1 is type 3 de blikvanger in het midden van de straat die het straatbeeld breekt door zijn gedraaide kap. Ook deze woningen zijn voorzien van fraaie authentieke details met een knipoog naar het verleden.

Via de voordeur bereikt u de hal waar zich de toegang bevindt tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een open keuken die ruimte biedt voor diverse keukenopstellingen. Ook de woonka-mer, met als blikvanger de achterpui is op verschillende manieren gezellig in te delen. Vanuit de woonkamer kunt u via de verdiepingstrap Een drietal ruime slaapkamers en een badkamer betreden. Op zolder bevindt zich een ruime 4de slaapkamer, een hobbykamer en een technische ruimte.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
139 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Bruto inhoud
512 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vlissingen
Sectie
C
Perceel
2367
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuid, 5.55 x 11 m
Oppervlakte
61 m²
Bereikbaar via achterom
ja
Bekijk alle kenmerken

Deel dit object